Fotoutställning

”Brommaförbättrare” är en fotoutställning där fotografen och Brommabon Karl Nordlund på uppdrag av Bromma Blocks låtit porträttera tolv personer som har gjort någonting extra för att göra Bromma till en lite bättre plats.

Utställningen bjuder på vardagshjältar som genom ett osjälviskt driv, initiativförmåga och ibland lite hederligt jävlaranamma har förbättrat Bromma. En Brommaförbättrare är alltifrån någon som hängivet serverar kebab till en annan som räddat ett liv.

– På Bromma Blocks vill vi tro att vi gör livet lite enklare och mer trivsamt för alla som besöker oss. Nu passar vi på att uppmärksamma personer i vår närhet som vi tycker på ett eller annat sätt bidragit till ett bättre Bromma, säger Sanna Sultan, Centrumchef.

Utställningen, som från och med 2 oktober hänger på väggen i gallerian på plan 1 mittemot Clas Ohlson, omfattar nio bilder på tolv Brommaförbättrare. Utställningen utgör en del av vår uppdaterade interiöra miljö och kommer i framtiden få olika teman och synas på nya platser på Bromma Blocks.

– För oss känns det angeläget att flytta in kultur på Bromma Blocks och samspela med närområdet. Samtidigt är det en viktig komponent i tider då handelsplatsen som mötesplats spelar en allt mer central roll i folks shoppingupplevelse, säger Sanna Sultan.

Varmt välkommen tills oss för att ta del av utställningen och läsa mer om våra Brommaförbättrare på plats!