Presentkort

header-present

Kanske den? Eller den? Eller…

Bromma Blocks presentkort är den perfekta presenten till någon du tycker om. Hos oss finns något som passar alla — den modemedvetna så väl som hemmafixaren. Bromma Blocks presentkort gäller i över 60 butiker, caféer och restauranger.

Köp ett presentkort

Bromma Blocks presentkort kan köpas i vår presentkortsautomat vid delin, plan 2 i gallerian. Kortet laddas med valfritt belopp mellan 100 och 5000 kr, du betalar med ett kredit- eller betalkort och får presentkortet direkt från automaten tillsammans med ett fint fodral. Bromma Blocks presentkort är giltiga i två år från inköpsdatum, köpt kort återlöses ej.

presentkort

Saldokontroll

Presentkortets saldo kan kontrolleras på olika sätt: i presentkortsautomaten på plan 2 eller via din mobiltelefon. För det sistnämnda, skicka ”PK” följt av det åttasiffriga kort-ID som står skrivet på presentkortets baksida till 71777. Strax får du ett sms tillbaka med uppgifter om saldot.

Avmagnetiserat presentkort

Om ditt kort blivit avmagnetiserat ber vi dig ta kontakt med Cashcoms kundservice. Cashcom är det företag som administrerar presentkorten och de hjälper dig att komma till rätta med problemet. Cashcoms kundservice nås på telefon (08-555 172 60) alt. e-post (presentkort@cashcom.se).

Här kan du använda presentkortet

Presentkortet gäller i ett 60-tal butiker, caféer och restauranger på Bromma Blocks. I listan nedan ser du vilka butiker som i dagsläget accepterar presentkortet som betalningsmedel.

3 Butiken

Akademibokhandeln

Apotek Hjärtat

Babyproffsen

Beauty Box

Bromma Kebab

Bönor & Blad

Cervera

Clas Ohlson

Companys

Coop Forum

Dressmann

Ecco

Elon

Erssons

Espresso House

Flash

Folkhemmet

Gard’n Bistro

GATT

H&M

Hallbergs Guld

Hemtex

Hobbex

Honeycomb

Intersport

Jack & Jones

Jackie

Joy

KappAhl

Katarina & Vänner

Lekit

Lindex

Make Up Store

MQ

Name It

Neko Sushi

Neko Wok

Newport Home Interiors

Nikita Hair

Nilson Shoes

Odd Molly

OmBonat

Panduro Hobby

Polarn o. Pyret

Scorett

Skoman

Stadium

STHLM BLVD

Stjärnurmakarna

Studio Flora

Synoptik

Synsam

The Body Shop

Tele2

Tutto Italia

Twilfit

Vero Moda

Wienerkonditoriet

XXL Sport och Vildmark

Zoo.se

Åhlens

Ett presentkort är alltid 100% garanterat rätt. Passar för födelsedagar, mors dag, fars dag, studenten, julklappar, i påskägget, som tack för hjälpen,  examen, bröllopspresent, alla hjärtans dag, namnsdagar och mycket mer!

Presentkort för företag

För företagsbeställningar och betalning via faktura, kontakta Cashcoms kundservice. Cashcom är det företag som administrerar presentkortet, du når dem på telefon (08-555 172 60) alt. e-post (presentkort@cashcom.se).