Shopping nära Stockholm

Bild till hemsidor_v2x#1433

För den som uppskattar shopping i en lugn och avkopplande atmosfär är Bromma Blocks i Stockholm helt rätt plats. I västerorts härliga handelskvarter Bromma Blocks, precis intill Bromma flygplats, är det gott om plats, högt i tak och en trevlig shoppingmiljö. Vi vågar påstå att vi lyckats skapa en miljö som inte påminner om någon annan handelsplats eller köpcentrum i Stockholm.

80 butiker att strosa runt bland

Ett shoppingcenter ska självfallet ha ett stort utbud butiker och det har vi på Bromma Blocks, inte mindre än 80 butiker finns att handla i. Allt från mode och klädbutiker till heminredning och teknik hittar du hos oss. De mest kända kedjorna finns självklart här, men även de mindre trendigare modebutikerna. Vi har gott om trevliga små fik och restauranger där du kan äta eller pausa. Våra mysiga stråk mellan butikerna gör att du kan ta din shoppingrunda i den takt du själv vill, och har du lite bråttom kan du hitta genvägar som tar dig snabbt mellan de olika delarna i gallerian.

hitta-hit-1

På lagom avstånd

Bromma Blocks ligger som vi nämnt intill Bromma flygplats. Du tar dig enklast hit med bil och parkerar på någon av våra 2000 parkeringsplatser. 300 finns i vårt uppvärmda garage och 1700 finns ute nära butikerna. Det är gratis att parkera med p-skiva i tre timmar. Vill du ta dig hit kommunalt tar det cirka 20 minuter från city med antingen pendeltåg, tunnelbana eller tvärbana.

myBLOCKS – Samla poäng och få kunderbjudanden med vår appGenom att ladda ner vår app myBLOCKS kan du samla poäng på allt du köper. Du får dessutom fina erbjudanden från butikerna. Appen finns både för iPhone (iOS) och Android-telefoner.

Vi hoppas att du kommer att tycka att Bromma Blocks erbjuder Stockholms skönaste shopping. Vårt mål är att ge dig en underbar upplevelse, oavsett varför du besöker oss. Välkommen till Bromma Blocks. Och shoppa lugnt i en skönare atmosfär!

Vill veta mer om vilka butiker du hittar på Bromma Blocks kan du få en översikt här.
Varmt välkommen till en av Stockholms härligaste handelsplatser – För en avkopplande shoppingupplevelse nära city. Välkommen till Bromma blocks!