Föreningspoolen - Bromma Blocks

Föreningspoolen

Föreningspoolen

Föreningspoolen

Bromma Blocks föreningsdag.

Nu på lördag den 28 oktober från 11-16 kan du testa på föreningarnas aktiviteter.

Ishockey med Göta Traneberg IK
Utmana spelarna eller en kompis i bordshockey.

Judo med Ekerö Judo
Uppvisningar och prova på övningar och grepp.

Amerikansk fotboll med Beckomberga Maniacs
Testa på att vara amerikansk fotbollsspelare i hinderbanan och lär dig kasta fotboll.

Vi kommer även ha ett infobord på torgytan vid delin med en personal som informerar om dagen samt delar ut tävlingstalonger och vinster till Sportjakten. Vi delar även ut talonger och vinster i lokalen på plan -1 för de som kommer dit.

Här kan du som lokal idrottsförening i Bromma med omnejd söka medel från Bromma Blocks Föreningspool. Medlen ska öronmärkas för initiativ som främst främjar barn- och ungdomars möjlighet att utöva sin idrott. Exempelvis kan det vara till föreningens hållbarhetssatsning, medlemsavgifter, inkluderingsprogram eller initiativ som sätter fler barn och ungdomar i rörelse. Föreningspoolen sjösätts för att kunna underlätta för föreningar i vårt upptagningsområde att få sponsormedel från Bromma Blocks. Q&A finns längre ner på sidan.

*Obligatoriska uppgifter

Föreningspoolen sjösätts för att kunna underlätta för föreningar i vårt upptagningsområde att få sponsormedel från Bromma Blocks.

Ansökan gör du genom att fylla i formuläret med följande:

  • Föreningsnamn
  • Kontaktuppgifter
  • Hur mycket bidrag ni söker (högst 15 000 kr)
  • En beskrivning vad sponsringsbeloppet ska gå till

Nej, vi har ett tak på hur mycket pengar vi kan bidra med.

Vi har valt att avgränsa området till Bromma Blocks upptagningsområde för att stötta det lokala idrottslivet.

Bidraget från Föreningspoolen ska vara öronmärkt till något som främjar ungdomsverksamheten eller social hållbarhet inom föreningen. Exempel på detta kan vara inom föreningens hållbarhetssatsning, medlemsavgifter, inkluderingsprogram eller initiativ som sätter fler barn och ungdomar i rörelse.

Ja, eftersom sponsring inte är avdragsgillt utan motprestation (anses då som gåva) måste ni göra en motprestation. Detta bestämmer vi tillsammans med den klubb/förening som fått bidrag. Men det kan vara t. ex. ett inlägg på sociala medier, exponering eller matchbiljetter.

Ja, vi har inte satt ett tak på hur många gånger man får ansöka. Men man kommer dock kanske inte få sin ansökan beviljad varje gång. Alla ansökningar hamnar i samma process.

En del av syftet med Föreningspoolen är att vi ska kunna ta snabba beslut om ansökan ska bli beviljad eller inte. Därför ska vi behandla ansökan så fort som möjligt.

Om ni har fått en godkänd ansökan till Föreningspoolen får föreningen pengarna överförda via bankgiro. Innan pengarna förs in måste ett kontrakt skrivas på där båda parter är eniga om motprestation så att föreningen inte blir skatteskyldiga.

Bromma_Blocks_Logo_Landscape-01

En unik shopping destination som ligger i de kulturhistoriska hangarerna. Våra butiker ger dig flexibilitet att handla allt du någonsin behöver, vart än livet leder dig.

Powered by BWP GROUP

En unik shopping destination som ligger i de kulturhistoriska hangarerna. Våra butiker ger dig flexibilitet att handla allt du någonsin behöver, vart än livet leder dig.