Bromma Blocks växer

Bromma Blocks ska byggas ut och gallerian växa med 26 000 kvm samtidigt som antalet hyresgäster kommer att fördubblas. Förutom nya butiker sker en satsning på verksamheter inom service, nöjen, aktörer inom sport, hälsa och vård samt nya spännande restaurangkoncept. Bromma Blocks kommer efter utbyggnaden, som förväntas stå färdig år 2020, att uppgå till 81 000 kvm.

 

NYHETER

Elgiganten öppnar i september

I höst öppnar Elgiganten på Bromma Blocks. Elgiganten är en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik och vitvaror.

Läs mer

Sponsrar Brommas lokala hjälte

Bromma Blocks sponsrar Mitt i Brommas projekt "Min lokala hjälte" under 2019.

Läs mer

Fästingbussen till Stora Coop

Fästingbussen kommer till Stora Coop varje lördag kl 11-15  tom den 14 sept (samt tis 16 juli kl 15-19).

Läs mer

Tvärbanehållplatsen Karlsbodavägen avstängd

Hållplatserna Norra Ulvsunda och Karlsbodavägen stängs av den 24 april och 15 månader framåt. Hitta alternativa färdvägar till Bromma Blocks.

Läs mer

MOT FRAMTIDEN

Bromma Blocks har påbörjat resan från dagens välförsedda handelsområde till ett livligt stadskvarter. Byggnaderna fylls med ett rikligt utbud av verksamheter som tillfredsställer vardagsbehoven men som också sätter guldkant på tillvaron. Redan idag kan man handla det mesta på Bromma Blocks och i framtiden skall man i större utsträckning kunna utföra ärenden, träffa folk och umgås men också ägna sig åt olika fritidsaktiviteter.

I det nya Bromma Blocks görs allt med stor omtanke om människan – stor vikt kommer att läggas på att skapa en utöver det vanliga trivsam miljö, både invändigt och utvändigt. Bromma Blocks blir en mer levande och lekfull plats där shopping, vardagssysslor och nöjen går in i varandra.

 

HITTA HIT

Bilden visar framtidens Bromma Blocks infrastruktur.

Redan idag finns tre infarter och tillgängligheten med bil söderifrån förbättras genom bygget av en vägbro över Ulvsundavägen in på området. Området får dessutom en egen hållplats för tvärbanan – som kommer heta Bromma Blocks – men också hållplats Bromma Flygplats kommer att öka tillgängligheten till området norrifrån. Att enkelt ta sig till Bromma Blocks till fots eller med cykel möjliggörs genom nya gång- och cykelvägar.

 

KONTAKTPERSONER

Jacob Lillienberg
Leasing Manager

jacob.lillienberg@cbreglobalinvestors.com
073 518 02 71