Bromma Blocks växer

Bromma Blocks ska byggas ut och gallerian växa med 26 000 kvm samtidigt som antalet hyresgäster kommer att fördubblas. Förutom nya butiker sker en satsning på verksamheter inom service, nöjen, aktörer inom sport, hälsa och vård samt nya spännande restaurangkoncept. Bromma Blocks kommer efter utbyggnaden, som förväntas stå färdig år 2020, att uppgå till 81 000 kvm.

 

NYHETER

Vi slår in dina julklappar!

Vill du ha hjälp med att slå in dina julklappar i fina paket? Våra duktiga julvärdar hjälper dig gärna. Du hittar dem innanför huvudentrén 15-23 december.

Läs mer

Tomten på besök

Glada nyheter för alla barn! Tomten kommer på besök till Åhléns varje lördag mellan kl 11-17 och söndagen den 23 dec mellan kl 14-17. 

Läs mer

Den perfekta julklappen?!

Letar du efter den perfekta julklappen? Köp ett presentkort från Bromma Blocks, en julklapp som ger oändliga möjligheter i våra butiker, restauranger och caféer.

Läs mer

Extra öppet under jul och nyår

  • 2018-11-29

Med start den 15 december är det öppet extra länge på Bromma Blocks, allt för att du i lugn och ro ska få tid för din julshopping

Läs mer

MOT FRAMTIDEN

Bromma Blocks har påbörjat resan från dagens välförsedda handelsområde till ett livligt stadskvarter. Byggnaderna fylls med ett rikligt utbud av verksamheter som tillfredsställer vardagsbehoven men som också sätter guldkant på tillvaron. Redan idag kan man handla det mesta på Bromma Blocks och i framtiden skall man i större utsträckning kunna utföra ärenden, träffa folk och umgås men också ägna sig åt olika fritidsaktiviteter.

I det nya Bromma Blocks görs allt med stor omtanke om människan – stor vikt kommer att läggas på att skapa en utöver det vanliga trivsam miljö, både invändigt och utvändigt. Bromma Blocks blir en mer levande och lekfull plats där shopping, vardagssysslor och nöjen går in i varandra.

 

HITTA HIT

Bilden visar framtidens Bromma Blocks infrastruktur.

Redan idag finns tre infarter och tillgängligheten med bil söderifrån förbättras genom bygget av en vägbro över Ulvsundavägen in på området. Området får dessutom en egen hållplats för tvärbanan – som kommer heta Bromma Blocks – men också hållplats Bromma Flygplats kommer att öka tillgängligheten till området norrifrån. Att enkelt ta sig till Bromma Blocks till fots eller med cykel möjliggörs genom nya gång- och cykelvägar.

 

KONTAKTPERSONER

Pauline von Troil
Kommersiell Projektledare

pauline.vontroil@vencom.se
070 962 60 02

 

Jacob Lillienberg
Leasing Manager

jacob.lillienberg@vencom.se
073 518 02 71