Bromma Blocks växer

Bromma Blocks ska byggas ut och gallerian växa med 26 000 kvm samtidigt som antalet hyresgäster kommer att fördubblas. Förutom nya butiker sker en satsning på verksamheter inom service, nöjen, aktörer inom sport, hälsa och vård samt nya spännande restaurangkoncept. Bromma Blocks kommer efter utbyggnaden, som förväntas stå färdig år 2020, att uppgå till 81 000 kvm.

 

NYHETER

Välkommen in i ljuset

Nu när det är som mörkast ute erbjuder vi dig möjligheten att tanka ljus i vår ljusoas framtagen av hjärnforskaren Katarina Gospic och neurodesignern Isabelle Sjövall.

Läs mer

KFC har öppnat

Nu har KFC öppnat på Bromma Blocks!

Läs mer

Black Friday på Bromma Blocks

Fredagen den 23 november är det Black Friday med massor av grymma erbjudanden hos oss! Var på plats vid första ballongsläppet kl 12:00. Därefter släpper vi fler varannan timme hela dagen.

Läs mer

Anders Bagge signerar spel

Fredagen den 23 nov kommer Anders Bagge på besök till Lekia mellan kl 11-13. Köper du spelet "Hundkaos" signerar han ditt exemplar! Varmt välkommen. 

Läs mer

MOT FRAMTIDEN

Bromma Blocks har påbörjat resan från dagens välförsedda handelsområde till ett livligt stadskvarter. Byggnaderna fylls med ett rikligt utbud av verksamheter som tillfredsställer vardagsbehoven men som också sätter guldkant på tillvaron. Redan idag kan man handla det mesta på Bromma Blocks och i framtiden skall man i större utsträckning kunna utföra ärenden, träffa folk och umgås men också ägna sig åt olika fritidsaktiviteter.

I det nya Bromma Blocks görs allt med stor omtanke om människan – stor vikt kommer att läggas på att skapa en utöver det vanliga trivsam miljö, både invändigt och utvändigt. Bromma Blocks blir en mer levande och lekfull plats där shopping, vardagssysslor och nöjen går in i varandra.

 

HITTA HIT

Bilden visar framtidens Bromma Blocks infrastruktur.

Redan idag finns tre infarter och tillgängligheten med bil söderifrån förbättras genom bygget av en vägbro över Ulvsundavägen in på området. Området får dessutom en egen hållplats för tvärbanan – som kommer heta Bromma Blocks – men också hållplats Bromma Flygplats kommer att öka tillgängligheten till området norrifrån. Att enkelt ta sig till Bromma Blocks till fots eller med cykel möjliggörs genom nya gång- och cykelvägar.

 

KONTAKTPERSONER

Pauline von Troil
Kommersiell Projektledare

pauline.vontroil@vencom.se
070 962 60 02

 

Jacob Lillienberg
Leasing Manager

jacob.lillienberg@vencom.se
073 518 02 71