Tre ambasssadörer för Bromma Blocks

Bromma Blocks inleder samarbete med tre lokala ambassadörer

Tv-profilen Markiz Tainton, pysselproffset Helena Lyth och instagramstjärnan Aida Tihic är Bromma Blocks nya ambassadörer för 2019. Tillsammans ska dessa profiler inspirera och stärka Bromma Blocks position som det lokala förstahandsvalet för vardagsärenden och shopping.

– Vi är oerhört nöjda med att ha knutit till oss tre så pass starka lokala profiler som samtidigt är kunder hos oss. Genom samarbetet får vi en mix av inspiration kring inredning, mat och den viktiga roll vi spelar i vardagen och familjelivet där vi kan visa upp Bromma Blocks i sammanhang där vi tidigare inte haft en särskilt stark närvaro, säger Sanna Sultan, centrumchef på Bromma Blocks.

Nu i april kommer ambassadörerna göra sina premiärinlägg på sina sociala kanaler för att sedan återkomma med en rad nedslag under året med lite extra fokus runt storhelgerna.

Helena Lyth bor och är uppvuxen i Bromma. Efter 22 år i reklambranschen har hon sadlat om till att på heltid arbeta med sina sociala kanaler och inspirera om inredning, pyssel och mat. Helena har också gjort uppdrag som pysselexpert för bland andra Nyhetsmorgon i TV4.

– Blir ju knappast mer ”närodlat” än så här, ska bli så kul att få jobba på hemmaplan. Som Bromma-bo är jag ju verkligen stolt över det stora utbud som finns nära här på Bromma Blocks och som har blivit ett ställe man möts på, säger Helena Lyth.

Markiz Tainton är kokboksförfattare och matinspiratör som regelbundet syns i Nyhetsmorgon och bor i Solna med sin familj.

Aida Tihic från Sundbyberg inspirerar dagligen sina tusentals instagramföljare om livet som föräldraledig/småbarnsförälder och delar med sig av stilsäkra tips och inspiration inom inredning, kläder och blommor.

 

Samarbetet som drar igång under april kommer att synas på:

Helena Lyth

helenalyth.se

Instagram

 

Markiz Tainton

blogg.damernasvarld.se/markiz

Instagram

 

Aida Tihic

Instagram