Joe & The Juice - Bromma Blocks | Köpcentrum Stockholm

Joe & The Juice

Genom att använda högkvalitativa, naturliga och ekologiska ingredienser erbjuder Joe & The Juice nyberedd juice, shakes, kaffe och smörgåsar. Joe & The Juice betoning på kundernas engagemang har skapat en unik atmosfär där kunderna kan arbeta eller umgås medan de njuter av exceptionella juice och kaffeprodukter. Företaget har en stark global närvaro med mer än 230 verksamheter i 15 länder. Bolaget har också en växande närvaro i Asien och den amerikanska marknaden. Välkommen!
Öppettider
Mån-Fre
10 - 20
Lör-Sön
10 - 18
Plats
Enhet 31
Besöksinformation

HJÄLP MED BILASSISTANS

Vi vill att din upplevelse på Bromma Blocks ska vara enkel och bekväm från början till slut. Detta stannar inte vid bilen! Om du har några problem med batteriet i din bil och behöver hjälp, ring oss på 0722-09 44 26 så skickar vi någon som kan hjälpa dig.


ELBILSLADDNING

Du hittar våra laddstationer vid Ingång A (närmast Tele 2) och till höger när du kommer in i parkeringsgaraget. Om du har problem med de elektriska laddningspunkterna, kontakta våra säkerhetsvakter på 0722-09 44 26. Glöm inte att ställa in din p-skiva.


AMNINGSRUM / FAMILJERUM & SKÖTRUM

Vill du ha ett privat eller tyst ställe för att koppla av och ta hand om din familj? Vårt amningsrum/ familjerum ligger på plan -1 i gallerian. Där hittar du toaletter (inklusive syskontoalett), skötbord, mikrovågsugn, ett separat rum för amning och ett större rum för gruppamning / matning. Du kommer åt skötrummet / familjerummet från garaget eller via rulltrappor / trappor i gallerian. Vi har också  enskilda skötbord på vår större kundtoalett på plan -1 och  på plan 1 (inkl. micorvågsugn).


BILPARKERING

Ta dig en paus från shopping och ge dina barn lektid i vårt lekrum på plan 1. Parkera din vagn och slå dig ner en stund medan dina barn springer och leker i en säker miljö. Observera att dina barn måste vara under din övervakning och ditt ansvar hela tiden. Barn får inte lämnas utan vuxen i lekrummet under några omständigheter.


UTRUSTNING FÖR FUNKTIONSHINDRADE

Om du behöver rullstol under ditt besök på Bromma Blocks, ring oss på 0722-09 44 26 för att boka en helt kostnadsfritt. Vi har även handikapptoaletter tillgängliga på plan -1, vid KappAhl samt plan 1 vid Lekia/Babya. Vid nödsituation, ring 112.


 BREVLÅDOR & INSTABOX

Vi har en gul brevlåda innanför entrén närmast Tele 2 i gallerian om du behöver skicka något med posten. Vi har också Instabox  beläget på plan -1 vid H&M. Ta emot paket som levereras säkert till en Instabox när du handlar online och får ett textmeddelande med öppningskoden när ditt paket har anlänt. Du kan till och med använda våra Instaboxar för att lagra något medan du njuter av ditt besök på Bromma Blocks.


DJUR

Vi välkomnar hundar på Bromma Blocks! Gå gärna runt med dem i de allmänna områdena i gallerian. Men varje enskild butik, café eller restaurang har sina egna regler för om husdjur är tillåtna eller inte. Kom ihåg att varje ägare är ansvarig för sin hunds beteende, ta hänsyn till andra besökare och inredningen i gallerian. De måste vara kopplade och endast vistas på golvyta, dvs ej i soffor och dylikt.


BILPARKERING

Ta bort stressen i andra jäktiga, överbelastade handelsområden med våra 2030 parkeringsplatser och många infarter till Bromma Blocks: infart A (flygplatsinfarten), infart B (Ulvsundavägen söderifrån – mitt emot Karlsbodavägen) och infart C (Ulvsundavägen norrfrån). Vi erbjuder 3 timmars gratis parkering med en p-skiva som du kan hämta vid alla ingångar till gallerian och butikerna på området. Behöver du mer tid? Vår Easy Park kostar 35 kronor per extra 30 minuter. Områdets kod är 990 . Observera att du bara behöver använda Easy Park efter dina första 3 timmars parkering som är gratis.


MOTORCYKLAR

Att komma med motorcykel har aldrig varit enklare, med gratis parkering och inget behov av att visa en p-skiva. Det finns 3 markerade platser för motorcykel; en utanför ingången närmast Tele 2 (gallerian), en utanför Stora Coop, och den andra närmast Jula. Om alla dessa utrymmen är upptagna, kan du parkera på en av våra många parkeringsplatser avsedda för bilar.

Svep för att se mer

Liknande butiker
chop chop stockholm, chop chop bromma
honeycomb frozen yoghurt, gelato bromma
kfc bromma, kfc öppettider
joe and the juice, bromma blocks restauranger
Bromma_Blocks_Logo_Landscape-01

En unik shopping destination som ligger i de kulturhistoriska hangarerna. Våra butiker ger dig flexibilitet att handla allt du någonsin behöver, vart än livet leder dig.

Powered by BWP GROUP

En unik shopping destination som ligger i de kulturhistoriska hangarerna. Våra butiker ger dig flexibilitet att handla allt du någonsin behöver, vart än livet leder dig.