Bromma Blocks Besökarinformation | Köpcentrum Stockholm

Besöks-
information

Vårt utbud av service hoppas vi ska bidra till att göra din shoppingupplevelse både bekväm och tillgänglig.

Besöks Information

Vårt utbud av service hoppas vi ska bidra till att göra din shoppingupplevelse både bekväm och tillgänglig.

Tjänster

BILPARKERING

Vi hoppas ta bort stressen med jakten på parkeringsplatser och önskar dig istället välkommen till 2030 parkeringsplatser och många infarter till Bromma Blocks: infart A (flygplatsinfarten), infart B (Ulvsundavägen söderifrån – mitt emot Karlsbodavägen) och infart C (Ulvsundavägen norrfrån). Vi erbjuder 3 timmars gratis parkering med en p-skiva som du kan hämta vid alla ingångar till gallerian och butikerna på området. Behöver du mer tid? Vår Easy Park kostar 35 kronor per extra 30 minuter. Områdets kod är 990 . Observera att du bara behöver använda Easy Park efter dina första 3 timmars parkering som är gratis.

ELBILSLADDNING

Du hittar våra laddstationer vid Ingång A, närmast Tele 2 (gallerian) och till höger när du kommer in i parkeringsgaraget. Om du har problem med de laddarna, kontakta våra säkerhetsvakter på 0722-09 44 26. Glöm inte att ställa in din p-skiva.

AMNINGSRUM / FAMILJERUM & SKÖTRUM

Vill du ha ett privat eller tyst ställe för att koppla av och ta hand om din familj? Vårt amningsrum/ familjerum ligger på plan -1 i gallerian. Där hittar du toaletter (inklusive syskontoalett), skötbord, mikrovågsugn, ett separat rum för amning och ett större rum för gruppamning / matning. Du kommer åt skötrummet / familjerummet från garaget eller via rulltrappor / trappor i gallerian. Vi har också  enskilda skötbord på vår större kundtoalett på plan -1 och  på plan 1 (inkl. micorvågsugn).

LEKRUM

Ta dig en paus från shopping och ge dina barn lektid i vårt lekrum på plan 1. Parkera din vagn och slå dig ner en stund medan dina barn springer och leker i en säker miljö. Observera att dina barn måste vara under din övervakning och ditt ansvar hela tiden. Barn får inte lämnas utan vuxen i lekrummet under några omständigheter

UTRUSTNING FÖR FUNKTIONSHINDRADE

Om du behöver rullstol under ditt besök på Bromma Blocks, ring oss på 0722-09 44 26 för att boka en helt kostnadsfritt. Vi har även handikapptoaletter tillgängliga på plan -1, vid KappAhl samt plan 1 vid Lekia/Babya. Vid nödsituation, ring 112.

BREVLÅDOR & INSTABOX

Vi har en gul brevlåda innanför entrén närmast Tele 2 i gallerian om du behöver skicka något med posten. Vi har också Instabox beläget på plan -1 vid H&M. Ta emot paket som levereras säkert till en Instabox när du handlar online och får ett textmeddelande med öppningskoden när ditt paket har anlänt. Du kan till och med använda våra Instaboxar för att lagra något medan du njuter av ditt besök på Bromma Blocks.

DJUR

Vi välkomnar hundar på Bromma Blocks! Gå gärna runt med dem i de allmänna områdena i gallerian. Men varje enskild butik, café eller restaurang har sina egna regler för om husdjur är tillåtna eller inte. Kom ihåg att varje ägare är ansvarig för sin hunds beteende, ta hänsyn till andra besökare och inredningen i gallerian. De måste vara kopplade och endast vistas på golvyta, dvs ej i soffor och dylikt.

HJÄLP MED DIN BIL

Vi vill att din upplevelse på Bromma Blocks ska vara enkel och bekväm från början till slut. Detta stannar inte vid bilen! Om du har några problem med batteriet i din bil och behöver hjälp, ring oss på 0722-09 44 26 så skickar vi någon som kan hjälpa dig.

MOTORCYKLAR

Att komma med motorcykel har aldrig varit enklare, med gratis parkering och inget behov av att visa en p-skiva. Det finns 3 markerade platser för motorcykel; en utanför ingången närmast Tele 2 (gallerian), en utanför Stora Coop, och den andra närmast Jula. Om alla dessa utrymmen är upptagna, kan du parkera på en av våra många parkeringsplatser avsedda för bilar.

Svep för att se mer

Karta över
Bromma Blocks

Bromma Blocks Historia

circlemove me.

1936

Bromma flygplats första hangarflygplats färdigställdes. Stålbalkarna designades av Paul Hedqvist och kom från den gamla Tranebergsbron som revs 1934. Hangar A används nu som terminalbyggnad för den moderna flygplatsen.


1948

Hangar 3 designades och färdigställdes för de stora Boeing Stratocruisers som SAS beställde. Detta var en toppmodern byggnad då och var den största byggnaden i Bromma på 151x62 meter.

1962

Flygplatsverksamheten för Hangar 3 avslutades när SAS flyttade till Arlanda.

1972

Den första riktiga stormarknaden, B&W, öppnades i Hangar 3, vilket gjorde den till en populär shoppingdestination för besökare från hela Stockholm.

1999

Hangarerna 1, 2 och 3 köptes av KF Fastigheter och en omfattande utveckling av området inleddes.

2005

Grundarbetena för Bromma Blocks börjar och förvandlar platsen till den ultimata shoppingupplevelsen som ligger på en kulturhistorisk destination. Idén från början var att hedra områdets historia och lyfta fram de ursprungliga exteriörerna av de ikoniska hangarerna.

2007

Nya stormarknader Coop Forum och Zoo.se öppnar och lockar fler människor att handla sina vardagsvaror i en spännande och extraordinär miljö.

2010

Bromma Blocks Galleria öppnar sina dörrar för allmänheten samtidigt som XXL också öppnar.

2013

Starwood Capital & Venom Property Partners förvärvar Bromma Blocks och planer utarbetas för att utöka Bromma Blocks galleria.

330k

MÄNNISKOR BOR I UPPTAGNINGSOMRÅDET

Bromma Blocks är beläget i ett befolkat område som betjänar hundratusentals shoppare med allt de behöver, vart än livet tar dem.

30+

ÅR + AV HANDEL

Vi är stolta över att bibehålla känslan av levande flyghistoria på Bromma Blocks eftersom detta har varit en plats som hade handel i gamla flygplanshangarer för över 30 år sedan.

Bromma_Blocks_Logo_Landscape-01

En unik shopping destination som ligger i de kulturhistoriska hangarerna. Våra butiker ger dig flexibilitet att handla allt du någonsin behöver, vart än livet leder dig.

Powered by BWP GROUP

En unik shopping destination som ligger i de kulturhistoriska hangarerna. Våra butiker ger dig flexibilitet att handla allt du någonsin behöver, vart än livet leder dig.