Bromma Blocks Besökarinformation | Köpcentrum Stockholm

Besöks-
information

Vårt utbud av service hoppas vi ska bidra till att göra din shoppingupplevelse både bekväm och tillgänglig.

BesöksInformation

Vårt utbud av service hoppas vi ska bidra till att göra din shoppingupplevelse både bekväm och tillgänglig.

Tjänster

BILPARKERING

Vi hoppas ta bort stressen med jakten på parkeringsplatser och önskar dig istället välkommen till 2030 parkeringsplatser och många infarter till Bromma Blocks: infart A (flygplatsinfarten), infart B (Ulvsundavägen söderifrån – mitt emot Karlsbodavägen) och infart C (Ulvsundavägen norrfrån). Vi erbjuder 3 timmars fri parkering dagtid. När du kör in eller ut i garaget läser kameror av numret på din registreringsskylt och räknar ut hur länge du varit parkerad. Har du varit på Bromma Blocks inom ramen av dina fria timmar kan du bara köra ut, annars betalar du för tiden som överstiger tiden för fri parkering. För mer information om parkeringen/betalning klicka här 

ELBILSLADDNING

Du hittar våra laddstationer vid Ingång A, närmast Tele 2 (gallerian) och till höger när du kommer in i parkeringsgaraget.

AMNINGSRUM / FAMILJERUM & SKÖTRUM

Vill du ha ett privat eller tyst ställe för att koppla av och ta hand om din familj? Vårt amningsrum/ familjerum ligger på plan -1 i gallerian. Där hittar du toaletter (inklusive syskontoalett), skötbord, mikrovågsugn, ett separat rum för amning och ett större rum för gruppamning / matning. Du kommer åt skötrummet / familjerummet från garaget eller via rulltrappor / trappor i gallerian. Vi har också  enskilda skötbord på vår större kundtoalett på plan -1 (inkl. micorvågsugn).

UTRUSTNING FÖR FUNKTIONSHINDRADE

Om du behöver rullstol under ditt besök på Bromma Blocks, ring oss på 0722-09 44 26 för att boka en helt kostnadsfritt. Vi har även handikapptoaletter tillgängliga på plan -1. Vid nödsituation, ring 112.

BREVLÅDA, INSTABOX & BRING PAKETBOX

En gul brevlåda finns hos Stora Coop om du behöver skicka något med posten. I gallerian, plan -1, finns Instabox och Bring Paketbox.

DJUR

Vi välkomnar hundar på Bromma Blocks! Gå gärna runt med dem i de allmänna områdena i gallerian. Men varje enskild butik, café eller restaurang har sina egna regler för om husdjur är tillåtna eller inte. Kom ihåg att varje ägare är ansvarig för sin hunds beteende, ta hänsyn till andra besökare och inredningen i gallerian. De måste vara kopplade och endast vistas på golvyta, dvs ej i soffor och dylikt.

HJÄLP MED DIN BIL

Vi vill att din upplevelse på Bromma Blocks ska vara enkel och bekväm från början till slut. Detta stannar inte vid bilen! Om du har några problem med batteriet i din bil och behöver hjälp, ring oss på 0722-09 44 26 så skickar vi någon som kan hjälpa dig.

MOTORCYKLAR & CYKLAR

Det finns 3 markerade platser för motorcykel; en utanför ingången närmast Tele2 (gallerian), en utanför Stora Coop, och den andra närmast Jula. Om alla dessa utrymmen är upptagna, kan du parkera på en av våra många parkeringsplatser avsedda för bilar.

 

Längs med fasad till gallerian och våra butiker med egna entréer har vi olika parkeringsmöjligheter för cyklar. Traditionella cykelställ ståendes på marken, men också svarta och silvriga stolpar att ställa din cykel bredvid. Till dessa behöver du ha med dig ett eget lås att använda mellan din cykel och stolpen.

Svep för att se mer

Bromma Blocks Föreningspool

Här kan du som lokal idrottsförening i Bromma med omnejd söka medel från Bromma Blocks Föreningspool. Medlen ska öronmärkas för initiativ som främst främjar barn- och ungdomars möjlighet att utöva sin idrott. Exempelvis kan det vara till föreningens hållbarhetssatsning, medlemsavgifter, inkluderingsprogram eller initiativ som sätter fler barn och ungdomar i rörelse. Föreningspoolen sjösätts för att kunna underlätta för föreningar i vårt upptagningsområde att få sponsormedel från Bromma Blocks. Q&A finns längre ner på sidan.

*Obligatoriska uppgifter

*Obligatoriska uppgifter

Föreningspoolen sjösätts för att kunna underlätta för föreningar i vårt upptagningsområde att få sponsormedel från Bromma Blocks.

Ansökan gör du genom att fylla i formuläret med följande:

  • Föreningsnamn
  • Kontaktuppgifter
  • Hur mycket bidrag ni söker (högst 15 000 kr)
  • En beskrivning vad sponsringsbeloppet ska gå till

Nej, vi har ett tak på hur mycket pengar vi kan bidra med.

Vi har valt att avgränsa området till Bromma Blocks upptagningsområde för att stötta det lokala idrottslivet.

Bidraget från Föreningspoolen ska vara öronmärkt till något som främjar ungdomsverksamheten eller social hållbarhet inom föreningen. Exempel på detta kan vara inom föreningens hållbarhetssatsning, medlemsavgifter, inkluderingsprogram eller initiativ som sätter fler barn och ungdomar i rörelse.

Ja, eftersom sponsring inte är avdragsgillt utan motprestation (anses då som gåva) måste ni göra en motprestation. Detta bestämmer vi tillsammans med den klubb/förening som fått bidrag. Men det kan vara t. ex. ett inlägg på sociala medier, exponering eller matchbiljetter.

Ja, vi har inte satt ett tak på hur många gånger man får ansöka. Men man kommer dock kanske inte få sin ansökan beviljad varje gång. Alla ansökningar hamnar i samma process.

En del av syftet med Föreningspoolen är att vi ska kunna ta snabba beslut om ansökan ska bli beviljad eller inte. Därför ska vi behandla ansökan så fort som möjligt.

Om ni har fått en godkänd ansökan till Föreningspoolen får föreningen pengarna överförda via bankgiro. Innan pengarna förs in måste ett kontrakt skrivas på där båda parter är eniga om motprestation så att föreningen inte blir skatteskyldiga.

Karta över
Bromma Blocks

Bromma Blocks Historia

circlemove me.

1936

Bromma flygplats första hangarflygplats färdigställdes. Stålbalkarna designades av Paul Hedqvist och kom från den gamla Tranebergsbron som revs 1934. Hangar A används nu som terminalbyggnad för den moderna flygplatsen.


1948

Hangar 3 designades och färdigställdes för de stora Boeing Stratocruisers som SAS beställde. Detta var en toppmodern byggnad då och var den största byggnaden i Bromma på 151x62 meter.

1962

Flygplatsverksamheten för Hangar 3 avslutades när SAS flyttade till Arlanda.

1972

Den första riktiga stormarknaden, B&W, öppnades i Hangar 3, vilket gjorde den till en populär shoppingdestination för besökare från hela Stockholm.

1999

Hangarerna 1, 2 och 3 köptes av KF Fastigheter och en omfattande utveckling av området inleddes.

2005

Grundarbetena för Bromma Blocks börjar och förvandlar platsen till den ultimata shoppingupplevelsen som ligger på en kulturhistorisk destination. Idén från början var att hedra områdets historia och lyfta fram de ursprungliga exteriörerna av de ikoniska hangarerna.

2007

Nya stormarknader Coop Forum och Zoo.se öppnar och lockar fler människor att handla sina vardagsvaror i en spännande och extraordinär miljö.

2010

Bromma Blocks Galleria öppnar sina dörrar för allmänheten samtidigt som XXL också öppnar.

2013

Starwood Capital & Venom Property Partners förvärvar Bromma Blocks och planer utarbetas för att utöka Bromma Blocks galleria.

330k

MÄNNISKOR BOR I UPPTAGNINGSOMRÅDET

Bromma Blocks är beläget i ett befolkat område som betjänar hundratusentals shoppare med allt de behöver, vart än livet tar dem.

30+

ÅR + AV HANDEL

Vi är stolta över att bibehålla känslan av levande flyghistoria på Bromma Blocks eftersom detta har varit en plats som hade handel i gamla flygplanshangarer för över 30 år sedan.

Bromma_Blocks_Logo_Landscape-01

En unik shopping destination som ligger i de kulturhistoriska hangarerna. Våra butiker ger dig flexibilitet att handla allt du någonsin behöver, vart än livet leder dig.

Powered by BWP GROUP

En unik shopping destination som ligger i de kulturhistoriska hangarerna. Våra butiker ger dig flexibilitet att handla allt du någonsin behöver, vart än livet leder dig.