Bromma Blocks Besökarinformation | Köpcentrum Stockholm

Parkering

Välkommen till Bromma Blocks!

Parkering

Välkommen till Bromma Blocks!

Välkommen till Bromma Blocks!

Här har vi 3 timmars fri parkering per dag. Gäller alla dagar.

När du kör in på parkeringen registreras ditt registreringsnummer av en kamera och din parkering startar. När du sedan kör ut från parkeringen registrerar en kamera ditt registreringsnummer igen och parkeringen avslutas automatiskt. Har du varit på Bromma Blocks inom ramen av dina fria timmar kan du bara köra ut, annars betalar du för tiden som överstiger tiden för fri parkering (efterskottsbetalning). Vårt parkeringsgarage har en takhöjd på 2,40 meter.

 

Hos oss parkerar du alltid 3 timmar fritt per dag, oavsett om du flyttar din bil mellan parkeringsytorna i vårt område eller besöker oss fler gånger samma dag. Det är den totala parkeringstiden per dag som räknas.

Därefter kostar parkeringen 20 kr per påbörjad kvart. Maxtaxa 400 kr/dygn.

  • Innan utfart! – Betala med mobilen direkt
  • Betala online inom 48h – Betala efter att du lämnat området!
    Ange ditt registreringsnummer så får du fram information om dina obetalda parkeringar för de senaste 48 timmarna. Kortbetalningen sker säkert via Nets som är ledande på marknaden inom e-handel och kortbetalningar.
  • Faktura
    Väljer du ingen av dessa alternativ så skickas en faktura från Riverty hem till fordonsägaren. Fakturaavgift på 50 kr tillkommer.
  • Automatisk betalning av framtida parkeringstillfällen
    Samtliga alternativ för automatisk betalning kräver att man registrerat sin bil i förväg. Klicka på länken och registrera dig längst upp i högra hörnet via ”logga in/registrera dig”. Som inloggad kan du aktivera ”betala-per-användning”, vilket betyder automatisk betalning av parkeringsavgiften. Du fyller här i ditt registreringsnummer och betalningsmetod.

Du hittar våra laddstationer vid Ingång A, närmast Tele 2 (gallerian) och till höger när du kommer in i parkeringsgaraget. Om du har problem med de laddarna, kontakta: Securitas: mail: parkering.kundtjanst@securitas.se, Telefon: 013-2661232

Vi kan erbjuda parkeringsabonnemang för privatpersoner och företag.

Är du intresserad av att veta mer eller att boka abonnemangsparkering? Klicka här

Kontakta Securitas: parkering.kundtjanst@securitas.se, Telefon: 013-2661232

Genom att tömma bilen själv undviker du att bli av med dina värdesaker och du slipper få onödiga skador på din bil. Lämna aldrig synligt gods i bilen.

Längs med fasad till gallerian och våra butiker med egna entréer har vi olika parkeringsmöjligheter för cyklar. Traditionella cykelställ ståendes på marken, men också svarta och silvriga stolpar att ställa din cykel bredvid. Till dessa behöver du ha med dig ett eget lås att använda mellan din cykel och stolpen.

Det finns 3 markerade platser för motorcykel; en utanför ingången närmast Tele 2 (gallerian), en utanför Stora Coop och en närmast Jula. Om alla dessa utrymmen är upptagna, kan du parkera på en av våra många parkeringsplatser avsedda för bilar.

330k

MÄNNISKOR BOR I UPPTAGNINGSOMRÅDET

Bromma Blocks är beläget i ett befolkat område som betjänar hundratusentals shoppare med allt de behöver, vart än livet tar dem.

30+

ÅR + AV HANDEL

Vi är stolta över att bibehålla känslan av levande flyghistoria på Bromma Blocks eftersom detta har varit en plats som hade handel i gamla flygplanshangarer för över 30 år sedan.

Bromma_Blocks_Logo_Landscape-01

En unik shopping destination som ligger i de kulturhistoriska hangarerna. Våra butiker ger dig flexibilitet att handla allt du någonsin behöver, vart än livet leder dig.

Powered by BWP GROUP

En unik shopping destination som ligger i de kulturhistoriska hangarerna. Våra butiker ger dig flexibilitet att handla allt du någonsin behöver, vart än livet leder dig.