Presentkort

Kanske den? Eller den? Eller…

Bromma Blocks presentkort är den perfekta presenten till någon du tycker om. Hos oss finns något som passar alla — den modemedvetna så väl som hemmafixaren. Bromma Blocks presentkort gäller i över 70 butiker, caféer och restauranger.

Köp ett presentkort

Bromma Blocks presentkort kan köpas i vår presentkortsautomat vid rulltrappan på plan 1- i gallerian. Kortet laddas med valfritt belopp mellan 100 och 5000 kr, du betalar med ett kredit- eller betalkort och får presentkortet direkt från automaten tillsammans med ett fint fodral. Bromma Blocks presentkort är giltiga i två år från inköpsdatum, köpt kort återlöses ej.

Det går också att köpa presentkort online här!

Saldokontroll

Presentkortets saldo kan kontrolleras på olika sätt: i presentkortsautomaten på plan 0, via vår hemsida (klicka på saldokontroll längst ned till höger på sidan) eller  din mobiltelefon. För det sistnämnda, skicka ”PK” följt av det åttasiffriga kort-ID som står skrivet på presentkortets baksida till 71777. Strax får du ett sms tillbaka med uppgifter om saldot.

Avmagnetiserat presentkort

Om ditt kort blivit avmagnetiserat ber vi dig ta kontakt med Cashcoms kundservice. Cashcom är det företag som administrerar presentkorten och de hjälper dig att komma till rätta med problemet. Cashcoms kundservice nås på telefon (08-555 172 60) alt. e-post (presentkort@cashcom.se).

Här kan du använda presentkortet

Presentkortet gäller hos nästan alla butiker, caféer och restauranger på Bromma Blocks. I listan nedan ser du vilka butiker som i dagsläget accepterar presentkortet som betalningsmedel.

Akademibokhandeln

Apotek Hjärtat

Babya

Bang Olufsen

Beauty Box

Brothers

Bönor & Blad

Cervera

Clas Ohlson

Dressmann

Elon

Elite Nails

Espresso House

Flash

Hallbergs Guld

Hemtex

H&M

Honeycomb

Håkanssons

Inferno Grill

Jack & Jones

Jackie

Joy

Jula

KappAhl

Katarina & Vänner

Klockmaster

Lagerhaus

Lekia

Lindex

Masai

MQ

Neko Sushi

Neko Wok

Newport

Nikita Hair

Nilson Shoes

Panduro Hobby

Party Land

Polarn o. Pyret

Rockin Burgers

Rinse Salonger

Rockin Burgers

Scorett

Skoman

Sova

Stadium

Sthlm Blvd

Stora Coop

Studio Flora

Synoptik

Tele2

The Body Shop

Thernlunds Man & Woman

Tele2

Twilfit

Vero Moda

Wienerkonditoriet

XXL Sport och Vildmark

Zoo.se

Åhlens

Med reservation för ev. tekniska problem som kan påverka möjligheten för köp med presentkortet.

Ett presentkort är alltid 100% garanterat rätt. Passar för födelsedagar, mors dag, fars dag, studenten, julklappar, i påskägget, som tack för hjälpen,  examen, bröllopspresent, alla hjärtans dag, namnsdagar och mycket mer!

Presentkort för företag

För företagsbeställningar och betalning via faktura, kontakta Cashcoms kundservice. Cashcom är det företag som administrerar presentkortet, du når dem på telefon (08-555 172 60) alt. e-post (presentkort@cashcom.se).